Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за Алфа 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dolls Покажи съобщение
    Ок. Благодаря за имфото!Ще се оглеждам за друга!Предложете Вие някоя хубава обява!
    За 3200лв. и си ти...няма да плащаш еко-такси регистрация и т.н. в перфектно здраве, зимни и летни гуми, нови дискове и спирачки, нови амортесйори, а бе за всичко за което си помислиш е сменено с ново)
    виж я тук http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=21270&page=3
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:31.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Честита нова година на всички във форума! Нека тя бъде по добра от тази по пълзотворна и с по вече щастливи километри!За здраве - наздраве!

Comment

Я колеги да си извадя темата пак на яве ,след като бая време си търсих 155 и накрая си взех Темпра комби 4х4,че ми изпадна на добра цена...,но това както и да е,но сега покрай мен и брат ми се запали и твърдо е решен като си дойде на есен от Холандия да има 155,но след доста търсене там,за да взема читава и да си я докара ше му излезе около 4000лв и няма много смисъл и реши да се потърси направо тук и попаднахме на това: http://www.cars.bg/u168067 и ако някой има сведение за нея нека каже,че лапето не гледа,че няма климатик,а,че била с ТУНИНГ и ме побърка да ходя да я гледам и да се пазаря за нея.А и честно казана и на мен ми допада,че все пак не е циганско изпълнение,а доста изчистено,а и в същото време е с любимия ми мотор.Другото,което според мен е хубаво е,че е внос от Швейцария,а там колите са можеби най-запазени според мен.
        FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
          Я колеги да си извадя темата пак на яве ,след като бая време си търсих 155 и накрая си взех Темпра комби 4х4,че ми изпадна на добра цена...,но това както и да е,но сега покрай мен и брат ми се запали и твърдо е решен като си дойде на есен от Холандия да има 155,но след доста търсене там,за да взема читава и да си я докара ше му излезе около 4000лв и няма много смисъл и реши да се потърси направо тук и попаднахме на това: http://www.cars.bg/u168067 и ако някой има сведение за нея нека каже,че лапето не гледа,че няма климатик,а,че била с ТУНИНГ и ме побърка да ходя да я гледам и да се пазаря за нея.А и честно казана и на мен ми допада,че все пак не е циганско изпълнение,а доста изчистено,а и в същото време е с любимия ми мотор.Другото,което според мен е хубаво е,че е внос от Швейцария,а там колите са можеби най-запазени според мен.
          Стара година, няма емблема, няма Алфа 155 145 коня(продавача не знае какво продава май), със стария салон е(няма и снимки), без задната ключалка - ще има проблеми с отварянето на багажника, кой знае колко е юркана с този тЮнинг, където има лепенки по таблото. Положителните страни са - май е верижна и е евтина за поддръжка, пипната е визуално и е с 16" джанти(тук с гумите ще има зор като им чуе цената). Гледай я, може да е ок.
          Arena Coast Customs

Comment

Ами колата е с верига и трябва да е 143к.с.,а това,че продавача не знае какво продава в някой случаи е плюс,а за годината,то с тоя мотор,най-много да се намери някоя 94г.Тунинга според мен си е качествен,а и като гледам тов са просто престилки добавени към оригиналните брони и могат да се махнат.Цената на гумите ми е пределно ясна,всяка година копувам по някои чифт за колите.Просто ме интересува дали някои не знае нещо повече за тази кола,дали някои не е ходил и да я гледа,все пак и в Троян се намират алфаджии
            FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

Не знам за нея нищо колега, но според мен е тормозена. Няма да си направя тунинг и да си я гледам само - мое мнение.
              Arena Coast Customs

Comment

Working...
              X